Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
9:00 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Alois Oujeský,Winehell, se sídlem Plačkova 15, Boskovice 680 01, IČ 43425712 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zapomeňte na chemii - dřevo můžete nabarvit i pomocí vína
12.06.2019
Zapomeňte na chemii - dřevo můžete nabarvit i pomocí vína
Rádi vyrábíte bytové doplňky, ale nechce se vám při jejich výrobě používat chemické barvy? Možná vás to překvapí, ale dřevěnou poličku, stolek čí šupl... číst celé
Víno, které je opravdu jedinečné
10.05.2019
Víno, které je opravdu jedinečné
Spojením kvalitního vína a etikety podle vlastního návrhu vznikne naprosto originální dárek nebo způsob, jak ozvláštnit některou důležitou oslavu. číst celé
Díky Vinařství Tetur Vám už skoro třicet let nabízíme skutečnou kvalitu
10.04.2019
Díky Vinařství Tetur Vám už skoro třicet let nabízíme skutečnou kvalitu
Dlouhodobá obchodně – partnerská spolupráce s Vinařstvím Tetur je velkým přínosem zejména pro naše zákazníky. Získají tím totiž možnost ochutnat skute... číst celé
Vína, která jsou oceňována i ve světě (Vinařství Baloun)
05.04.2019
Vína, která jsou oceňována i ve světě (Vinařství Baloun)
Vína z moravského Vinařství Baloun, která jsou oceňována nejen doma, ale získávají prestižní ocenění i v zahraničí, mohou obohatit i Vaši vinotéku. číst celé

VINNÝ SLOVNÍK:

Pozdní sběr, výběr, kabinet atd.... 
Nevíte co tyhle kategorie znamenají ?
Osvojte si správný vinařský slovník.

Kabinet   Pozdní sběr   Výběr z hroznů 

Slámové víno Výběr z bobulí Výběr z cibéb

Ledové víno

POŘADÍ CHUTNÁNÍ VÍN:

Abychom byli schopni správně ocenit chutnaná vína, je velmi důležité jejich pořadí.
Zpravidla postupujeme od bílých vín k červeným a od suchých po sladká.
V případě odlišeného stáří chutnáme vína od mladších po starší vína.

 

 

 

 

 


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line.
V případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hod.

 

Zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line. V případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hod.   Zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz