Potřebujete poradit ?
Matěj Oujeský
Blog
Nejnovější články

28.11.2019
Nejen starobylá vinařství, předávaná z otce na syna po mnoho generací, se mohou chlubit kvalitními víny.
I vinařství mladá, založená relativně nedávno, dokážou milovníkům kvalitního moku nabídnout přívlastková vína světové úrovně.

12.06.2019
Rádi vyrábíte bytové doplňky, ale nechce se vám při jejich výrobě používat chemické barvy? Možná vás to překvapí, ale dřevěnou poličku, stolek čí šuplík můžete namořit i zcela ekologicky a přitom prakticky zadarmo s pomocí červeného vína. Červené víno nejenom že nádherně voní, ale dokážete s ním oba

10.05.2019
Spojením kvalitního vína a etikety podle vlastního návrhu vznikne naprosto originální dárek nebo způsob, jak ozvláštnit některou důležitou oslavu.

10.04.2019
Dlouhodobá obchodně – partnerská spolupráce s Vinařstvím Tetur je velkým přínosem zejména pro naše zákazníky. Získají tím totiž možnost ochutnat skutečné víno.

05.04.2019
Vína z moravského Vinařství Baloun, která jsou oceňována nejen doma, ale získávají prestižní ocenění i v zahraničí, mohou obohatit i Vaši vinotéku.

04.04.2019
Přemýšlíte, jaký dárek dát vašim obchodním partnerům nebo významným zákazníkům k vánocům, nebo jako poděkování za uzavřený obchod? Jedním z dárků, který se vždy setká s kladnou odezvou, je láhev dobrého vína, opatřená logem vaší firmy.

02.04.2019
Žádná chemie, žádná syřidla a žádné ranní bolení hlavy. Tak by se dalo shrnout to, co očekáváme od bio vína. Je ale nutné zacházet s ním šetrně.

31.03.2019
Od sklizně hroznů z vinohradu po nalévání do sklenic prochází víno dlouhým procesem, díky němuž vzniká ten tak lahodný nápoj. Obecně vzato, čím delší proces přeměny je, tím víc nám potom víno chutná. Pojďte si s námi projít tu důležitou cestu a přečtěte si příběh o tom, jak vzniká víno.

25.03.2019
Víno je velice komplexní nápoj, v němž se spolu snoubí velké množství barev, vůní i chutí, a vytvářejí tak jeho celkový dojem. Je to nápoj, který dokáže potěšit všechny smysly, jelikož při ochutnávání a hodnocení vína neposuzujeme pouze jeho samotnou chuť, ale také barvu, vůni a dokonce i hmat.